Sanatate si nutritie

Seminte

La Golden Foods Snacks, prima noastra preocupare este calitatea produselor si pastrarea lor cat mai aproape de felul in care ni le pune la dispozitie natura.

Pe langa semintele si nucile in stare cruda, care pastreaza cele mai multe dintre proprietatile benefice, avem si o gama larga de seminte si nuci prajite, mult mai gustoase decat cele crude. Procesele de prajire, uscare sau coacere folosite de specialistii nostri sunt cele mai sigure si igienice, iar in urma acestor procese produsele nu sunt alterate intr-un mod in care sa dauneze sanatatii, dimpotriva.

De asemenea, gama noastra de fructe uscate contine fructe deshidratate, nu confiate. Iar prin procesul de deshidratare se pastreaza o mare parte din substantele benefice - spre deosebire de multe dintre fructele confiate de pe piata, care sunt impropriu numite deshidratate.

Alune

Toate produsele de la Golden Foods sunt pastrate in conditii excelente de depozitare, la temperaturi optime, ferite de razele soarelui. Incercam permanent sa oferim clientilor nostri produse gustoase si de calitate.