Marci private

Produse de calitate, cu eticheta ta!

Marci pentru partenerii nostri

Golden Foods este partenerul ideal pentru dumneavoastra! Avem o gama larga de produse, suntem foarte flexibili si furnizam produse de cea mai inalta calitate, la cel mai bun pret.

Putem furniza o varietate considerabila de produse, gramaje si tipuri de ambalaje presetate, dar si produse unice, personalizate exclusiv pentru afacerea dumneavoastra. Toate produsele, fie ca sunt realizate in serie sau personalizate, sunt ambalate cu grija si etichetate cu logo-ul si numele produsului dumneavoastra.

  • Avem un model de lucru foarte flexibil cu clientii nostri.
  • Avem un portofoliu complet, care acopera toate segmentele importante, acoperind nevoile consumatorilor, la preturi competitive.
  • Avem contracte puternice cu multi furnizori recunoscuti la nivel mondial, fiind astfel capabili sa asiguram clientilor nostri o mare varietate de tipuri de produse, calitate,dimensiuni si solutii pentru ambalare.
  • Tintim sa furnizam pentru clientii nostri solutii eficiente in materie de preturi si sa construim relatii reciproc favorabile cu toti clientii nostri de pe pietele europene.

In prezent producem si ambalam Marci Private pentru multi dintre clientii nostri:

Clienti

Testimoniale

"Golden Foods Romania este un partener de incredere pentru noi, mereu in cautarea calitatii superioare si a unor solutii eficiente de pret pentru a ne ajuta sa ne extindem afacerea". Marian Sandu, Chief Product Private Label, Carrefour Romania

"Am dezvoltat foarte repede o colaborare productiva cu Golden Foods, datorita faptului ca ne furnizeaza continuu asistenta de calitate in programul nostru de marci private. Facilitatile lor de productie sunt impresionante, iar serviciile excelente". Elena Tanase, Buyer Private Label & Import Products, Mega Image S.R.L. / Delhaize Group

Suntem partenerul ideal pentru dumneavoastra? Contactati-ne!

Marcile noastre

  • Elmas
  • Deli